Nieuwjaarzingen

Op de laatste dag van het jaar komen de kinderen u de beste wensen toezingen voor 2014. De Vorselaarse cultuurraad, jeugdraad, kindergemeenteraad en erfgoedcel Kempens Karakter werkten rond het thema nieuwjaarzingen. Om de traditie in ere te houden kregen kinderen tussen 3 en 12 jaar een zingzak en een zangboekje.

Moet u zich met de auto verplaatsen, zorg dan voor een aangepaste snelheid. Alvast bedankt!

Vuurwerk en wensballonnen

Op 31 december zorgen de Jeugdraad en Jeugdhuis ’t Staminee voor vuurwerk aan het jeugdcentrum. Om de veiligheid te kunnen garanderen vragen we u om geen eigen vuurwerk mee te brengen.

Wens u zelf elders vuurwerk af te steken? Kom dan tijdig naar het gemeentehuis om toelating aan te vragen. Hou in ieder geval rekening met deveiligheidsvoorschriften.

Wensballonnen of geluksballonnen zijn niet toegelaten. De kleurige lampions zijn vaak onvoorspelbaar en kunnen brand veroorzaken.

Leidingwater loodvrij

Sinds eind 2013 is het Pidpa leidingnet volledig loodvrij. Meer dan 58 000 aftakkingen zijn vervangen. Pidpa is een van de eerste Belgische waterbedrijven die dit titanenwerk tot een goed einde heeft gebracht.

> Info: www.pidpa.be

Kerstornamenten

Vanaf 13 december is Vorselaar weer gevuld met prachtige kerstornamenten. De kunstwerken werden gecreëerd door scholen, verenigingen en buurtwerkingen. U kunt ze nog bewonderen tot 5 januari 2014.

Haal een wandelbrochure bij Café Chill Out, Frituur Boulevard, ‘t Knabbeltje, De Wingerd, Café Den Tip, Den Engel, ‘t Pleintje of in het gemeentehuis.

> Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25